10 Temmuz 2010 Cumartesi

Kızlar inci var ya.. hermafroditmiş (ziken kadın)



Facebook sayfamda "inci, hödö hüdüyle hüdü hödöyü duvara dayayıp *ikti" yazısını gördüğümde listemdeki bütün incilerden şüphelendim.. kesin bunun bende gözü vardı bu yapmıştır diye millete bok attım ne yalan söyliyim.. sonra öğrendim ki bu inci o inci değilmiş.. bu inci, ekşinin çakması, belden aşağı vurması ve sik sok am götten oluşan mahalle versiyonuymuş.

Nedir işte bir grup genç delikanlı evde hangi porno filmler eşliğinde eliyle aşk yaptığını anlatıyor, "la sen ilk ne zaman milli oldun???" gibi sorulara sallama yanıtlar veriliyor.. lafım meclisten dışarı, ama birçoğu bırakın milli olmayı daha mahalle ligine bile çıkamamış yavrucaklar. Nickler çok yaratıcı, tutsikiyançek, tutsikikoyama, goteotenbulbul, acıseverimtatlısikerim gibi edebi yönü güçlü, duygusal nickler.

Ne yaparlar ne ederler incici gençler? An itibariyle ekşiye saldırı düzenliyorlarmış.. Sanırım bu bir nevi paintball gibi bir eğlence şimdilerde.. biraz önce kendi aralarındaki planlaşmaları okudum da, neyse direk aktarıyım:" 12. *ikime dikenli tel dolayıp da gireceğim *mına koyım " (sansür uyguladım evet rtükten neyim eksik ulan.)
"16. inci ananızı *ikmeye geliyor.




¶▅c●▄███████

▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅

█* :~ :► :► :► :► :►

▄██ ▲  █ █ ██▅▄▃▂

███▲ ▲ █ █ ███████

███████████████████████►

◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙☼◤    "
şu sanata bakın hele! nutkum tutldu vallahi, bu çocuktan picasso olur benden sölemesi.. şair ruhunu zaten üstteki dizesinden anlamış bulunuyoruz..
 
Bu kadar coşku, bu kadar emek var ortada.. sonucu görmem lazımdı üşenmedim girdim baktım ekşiye.. aferim, çakmışlar siyah bantlarını ekşi sözlük ikonuna.. (onların işidir heralde diy mi?)..
 
Yarım saatten fazla okursanız bünyede testesteron artışı görülüyor.. ona göre diyim dikkat bağyanlar.. bakın ben ordan çıktım kendimi internette pipili peahces videoları aratırken buldum, beyin kukulaması kaçınılmaz.. ama günde 15 dakka takibi doktorlarca öneriliyor. Böylece Romeo gibi takılan manitanızın iki erkek görünce "oyhş karı götü allah" diye konuştuğu gerçeğini görür ona göre götünüzü sakınırsınız.. benden söylemesi.

Dip note: küfürler bana ait değildir edebinizle okuyun lütfen!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder