11 Mayıs 2010 Salı

Bence 'bay'ma kal

Son günlerde çok tartışılan bir video var. Bu video yüzünden parti genel başkanlığından istifa etmek zorunda bırakılan bir siyasetçi... Beğenip beğenmemek, destekleyip desteklememek kişiye kalmış; ama iyi muhalefet yaptığını ve ülkenin zor günlerden geçtiği son  yıllarda çok dirençli ve azimli durduğunu düşünüyorum.

Özel hayat özgürlüğünün sınırları çok tartışılan bir konu. Kamuoyunun bu kadar gözünün önünde olan kişilerin özel hayatına dikkat etmesi gerektiği görüşü de gayet yaygın. Hatta bu görüş çerçevesinde, haneye tecavüz ve yatak odasının gizli kamerayla dikizlenip bütün bir halkın gözüne sokulması ikinci plana itilebiliyor. Nacizane görüşüm, özel hayata tecavüz, özel hayata tecavüzdür. Bu noktada "evet ama yine de Baykal'ın böyle birşey yapmaması gerekirdi, ortaya çıkma sebebi ne kadar çirkin olursa olsun biz sonuca bakalım" demek, "tecavüz ettim ama zaten fahişeydi hakim bey, onun mesleği de bu" demek kadar çirkin.

İşte bu görüşlerim ve böyle olaylara prim vermeme mantığımla bu videoyu inatla izlememiştim. Ne kadar çok izlenirse hedefine o kadar yaklaşıcak diye düşünüyorum çünkü. Maalesef bu sabah tam kahve almaya yönelmişken arkadaşımın bir video izlerken ne kadar eğlendiğini gördüm ve merakıma engel olamadım. Sonra da gözlerimi alamadım.. Porno olsa miğdem kaldırmaz vallahi destur der kapattırırım! Ama bu başka bişeydi!

Allahım.... Aman allahım!!! O göt ne öyle lımbıl lımbıl, alelacele hareketlerle don ararken muallebi gibi sallanıyor! Don geçiriliyor, acele bitmiyor! Hadi hadi işimiz bitti anaaaam meclis elden gitmeden koşalım yetişelim tavrı... Meclis kaçıyor mu canım bi sigara içeydiniz bari! Peki Baykal'ın siyaset meydanı endamı ne öyle!! Anladık 72 yaşındasın, anladık parti genel başkanısın da kardeşim kadına bir latife bir lütuf yap.. Bir güleryüz bahşet. O kadar sert bakıyosun ki kadıncağız kaçacak delik arıyor!! "Bu herifin derdi ne acaba?! gensoruda yanlış yaptım da o mu aklına geldi" diye telaş yapmış zavallı!

Bence bu görüntüler gerçek olamaz. Bu görüntüler gerçekse seks kavramı gerçek olamaz. Eğer ki bu gördüklerim kanlı canlı, 2 dakka önce dünya nimetinin tadına bakmış iki insansa beşinci bir boyut olmalı ve bunlar da o boyuttan kazaren ele geçirilmiş görüntüler olmalı. Yok, kardeşim işte abartma, sevişmişler giyiniyorlar durumu varsa, bu işlerden elimi eteğimi çekiyorum. Aşkın şarabını bırakıp köpüklü banyomda yapayalnız viskimi yudumluyorum bundan kelli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder