29 Eylül 2010 Çarşamba

suyunun suyuna bandım

bugün inanması güç ama, tamamen tesadüfi bir şekilde eski sevgilimin eski sevgilisinin blogunu keşfettim. kız güzel yazıyormuş kıskandım. ama çok gotikmiş o açıdan kıskançlığım hafifledi.

eski manitam dediğime bakmayın, alt tarafı birkaç güncük geçirdik delikanlıyla.. gerçi delikanlımız sadece birkaç güncük gördüğü ve sonrasında birkaç hafta haber almadığı bir kadını msnden terketmekten! (hem de kadıncağız msnde değilken!) geri durmadı.. bir seneden fazla milyonlarca iyi kötü anı yaşadığı bu genç kızdan ayrılışı nasıl bir dram oldu tahmin bile edemiyorum. aslında hanım  kızımızın yazdıklarından biraz tahmin ettim ve yüreğim cızzzz etti. kızım, göz var nizam var, akıl var mantık var. ama deneyim yok körpe yavrucakta.. insan sarrafı olamayacak kadar genç masum. boncuk boncuk gözlerinden akıyor erkeklere olan inancı.. ama çok değil, en fazla birkaç yıl içinde anlayacaksın erkeklerin kadınları iliklerine kadar sömürmek için dünya üzerinde bulunan birer parazit olduğunu. şaka şaka. erkekleri severim. kadınları daha çok sever ve her zaman öncelikle kadına hak veririm o ayrı.

neyse biz gelelim bu yavrucağın benim eski sevgilime düzdüğü methiyelere. adam seni aramamış, sormamış, aramışsın telefonlarını açmamış. bre kaşına gözüne kurban olduğum trip atman hatta normal insanların yapacağı gibi anında topuklaman gerekirken sen hangi akla hizmet bu adama bir de ilan-ı aşk eylersin?! bak vakt-i zamanında bir psikologumun da buyurduğu gibi: sorunlu adamdan ışık hızıyla kaçmak farzdır, sevaptır. yok ben kaçmam dersen hayat boyu kovalarsın. yine kovala, ben sana kovalama demiyorum, ama hobi olarak.. (annem gibi konuşmaya başlayınca beynim error verdi afedersin)

her şey bir yana, sen o içten saf temiz duygularını inci gibi yazmışsın bir bir. hani bir yorum hani bir beğeni asıl oğlandan? yorumu gece yatak odasında yapan adamdan hayır gelmez. sevdiceğini herkesin huzurunda onore (honoured) edemeyen erkek benim gözümde kılkuyruktur, sahtedir, yapmacıktır.

sadede gel diyenleri duyar gibi oldum, konuya giriyorum. eski sevgilimin aslında bir başkasının daha çok eski sevgilisi olduğunu öğrenmek bağrımı dağladı dostlarım. meyer benim iki koca günde yaşadığım o anların kat be katını bir başkası yaşamış üstelik onunla beraber yaşlanma hayalleri kurmuş, kimbilir belki de beraber kurmuşlar. bütün anılarım ihanete uğradı, kendimi aldatılmış hissediyorum. tarih değişir mi? değişir ulan! değişti işte. tarihte bir eski sevgilim vardı. meğer zaten başkasının eski sevgilisiymiş o. artık benim hiçbir şeyim. onun hala eski sevgilisi. ihanet buymuş kadim dostlarım.

http://fizy.com/#s/15036l

4 yorum:

  1. insan, "iyi ki, saygın'ın eski sevgilisi değilim" diyesi geliyor, böyle 'kötü' karakter olarak anılmaktansa. yine de yak bir winston çayan!

    YanıtlaSil
  2. yanlış aksettirmişim o vakit çayanım.. kötü karakter değil, sadece ben o iyiliğin içindeki kötülüğü gördüm diyelim :P pesimistim hel ye!

    YanıtlaSil
  3. hahaha saygın çok komiksin olum sıçırtıyosun bazen beni. eheh nasıl onore ettim mi?

    YanıtlaSil
  4. çok honoured oldum vallahi. seni severim ablamsın büyüğümsün ama her dediğimi üstüne alınma canım kardeşim fdkljfklsjdklf

    YanıtlaSil