22 Mart 2010 Pazartesi

çok güzel başlayan her şey sikik bitmek zorunda mı sevgili günlük?

Dün topshopta yıllardır hayalini kurduğuım ayakkabıları gördüm.. Sağ ayağıma giyip aynaya baktığım an dünya durdu. Belki bundan 8 sene önce olimposta aşık olduğum bitli hippinin, gecenin bi yarısı bütün meraklı bakışlar önünde şarkısını yarıda kesip "sen sırtında güneş dövmesi olan kız mısın" dediği günden beri daha mutlu hissetmemiştim. Sonuç ne oldu? ayakkabıları ayağımı vurdu, bütün gün oluk oluk kanayan ayaklar yılların rüyasını yerle bir etti. O bitli de her gün aynı yemek yenmez desturuyla beni yıllar içerisinde birkaç kez boynuzladı.

Bilen bilir, dün zengin olma hayalleriyle kabıma sığmayarak sabahı zor ettim. Bugün büyüklerimin elini öpüp maaşıma zam isteyecektim. Sonra da yıllardır hayallerini kurduğum bütün ayakkabıları alıcaktım. Eeeee tabi bunlar patron kısmı.. öyle el etek öpmek de kolay değil.. Meğer önce randevu almak gerekirmiş!! (bana bunu söyleyen olmadı ama ben bunu çıkartıyorum).. Gidersin, odası dolu, toplantısı var, gidersin odası dolu, misafiri var, gidersin yerinde durmaz kahvesini içmeye gitmiştir.... Böylece bütün enerjin tükenir ve parası batsın zaten ayakkabı alıyorum da noluyo, sakat kalmaktansa fakir olurum, deyip bilgisayarınıın karşısında sinersin. Evet böyle oldu.

Kadim dostlarım! Anlatmakla bitmez! Geçen yine çok güzel başlayan bi olaylar silsilesi başıma gelmişti. Günlerce içim pır pır ettikten sonra, gel zaman git zaman ateş bacayı sardı.. Bizim aşıklara yuva, dervişlere tekke, berdüştlere mekke olmuş Peyotedeydik. Tabi ben delikanlıya sırnaştıkça sırnaştım. Annem hep ağır ol hanım desinler diye boşuna dememiş. Başta kilo al demek istiyo sanırdım ama şu an anlıyorum ki çok daha derin bi şey anlatıyomuş. Uzun lafın kısası bu çok mutlu an bir hafta uzadı. Sonrası malum, yazımın konusu..

Matematiğim zayıftır. Garsona para üstü doğru mu derim doğru derse cebe atarım. Ama bu olaylardan bir ders alıcak kadar da zekiyim. Çok güzel görünen hiçbişeye başlamıcaksın! Ayakkabılar çok mu güzel? az güzelini al, arkadaşın çok mu iyi, az iyisini bul... Daha az acı çekersin diyorum kendime ve meditasyon yapmaya gidiyorum.

2 yorum:

  1. saane yazı artık bundan basımdan gece 2 yıllık olaydan sonra senın gıbı dusunuyorum ıpım kusagım umurumda mı dunya

    YanıtlaSil
  2. saane yazı artık bundan basımdan gece 2 yıllık olaydan sonra senın gıbı dusunuyorum ıpım kusagım umurumda mı dunya ayrıca ben anladım kı olay burada degıl hepımız maymun heveslı olmusuz ınsan sevıyor bır ıyısını gordu mu onu sevıyor materyalıst olmusuz cok hayvanlasmısız

    YanıtlaSil